In de top drie van de meest genoemde hoogtepunten staat toch wel de werkweek in klas 3! De leerlingen krijgen de kans om vijf dagen lang op avontuur te gaan. 


Het hoogtepunt van je schoolcarrière?

Of dit nou cultuur snuiven in het prachtige Italiaanse Toscane is, je de Tower of London en The London Eye wil ontdekken, het Duitse Berlijn onveilig wil maken, de stad van de liefde en natuurlijk modestad van Frankrijk wil beleven, er is voor iedereen wat wils. Voor wie niet bang is om zich op de hoogste bergtoppen en de diepste kloven te begeven is de Franse Alpen een uitgelezen bestemming. Deze vijf topbestemmingen bieden je de kans om de schoolbanken voor een week achter je te laten en nieuwe dingen te ontdekken! Samen met je klasgenoten en de leukste docenten krijg je er één en al gezelligheid voor terug.

VVG Vincent internationaal_01.png

Afhankelijk van de bestemming zal je met de bus, de trein of met het vliegtuig vertrekken. Het programma van de werkweek krijg je ruim van tevoren uitgereikt zodat je je voldoende kunt voorbereiden op deze trip en dus op tijd je koffer kunt inpakken.
De werkweken vinden plaats aan het einde van het schooljaar, eind juni of begin juli. De kosten voor de werkweek bedragen circa €350 per persoon all-in. Mocht dit financieel niet haalbaar zijn, dan zijn er eventueel nog financieringsmogelijkheden via de school. Kun je écht niet mee op werkweek, dan zul je die week een maatschappelijke stage gaan lopen.

Vanaf december wordt er op school een aantal voorlichtingen gegeven zodat je je keuze op tijd kunt maken en je je kunt inschrijven voor de leukste schoolweek van het jaar!