Locatie Salland Kies wat bij jou past

Op Salland zitten ongeveer 625 leerlingen, die daar vmbo of mavo/havo volgen. Salland is een ondernemende en sportieve school waar veel te kiezen valt. Er is veel aandacht voor leerlingbegeleiding en de leerlingen krijgen tijd voor talentontwikkeling en bijzondere activiteiten.

WELKOM OP LOCATIE SALLAND!

Talentontwikkeling en bijzondere activiteiten

Op Salland valt veel te kiezen! Je krijg op onze school dankzij de 4 werelden van techniek, sport & gezondheid, kunst & cultuur, groen, duurzaamheid & voeding de kans om te ontdekken wat jij leuk vindt.

In Salland Loket 2019-2020 staat meer informatie over de dagelijkse gang van zaken op onze locatie. Nog vragen? Neem gerust contact met ons op of kom eens langs!

OVER SALLAND

Op Salland zitten ongeveer 625 leerlingen, die daar vmbo of mavo/havo volgen. Met een vmbo-diploma heb je toegang tot de verschillende niveaus binnen het mbo.

  Lees meer

ONDERWIJSAANBOD

Salland biedt een goede voorbereiding op het mbo en het havo. Ons onderwijs richt zich op het verwerven van kennis en inzicht en het aanleren van vaardigheden die aansluiten op de vervolgopleidingen.

  Lees meer

BEGELEIDING

Onze medewerkers hebben oog en oor voor de leerlingen en bieden een helpende hand; of het nu gaat om vakinhoudelijke begeleiding, studiekeuze of steun op sociaal- emotioneel gebied.

  Lees meer

OP SALLAND VALT VEEL TE KIEZEN

Doe wat bij jou past!

Iedereen is uniek. Misschien ben je heel goed in wiskunde en vind je Engels moeilijk. Grote kans dat dit voor een aantal klasgenoten precies andersom is. Daarom kun je bij ons keuzes maken in hoeveel tijd je nodig hebt voor een vak. Elk vak staat in jouw basisrooster. Daarnaast staan er een aantal keuzelessen ingeroosterd. Tijdens die lessen kan jij kiezen aan welk vak je meer tijd wilt besteden. Zo heb je voldoende tijd om extra te werken aan de moeilijkere vakken of kun je werken aan een vak waar je al goed in bent, maar nog beter in wilt worden.

CS Vincent van Gogh
Wedstrijd levert een andere kijk op het leven op

In deze tijd van Corona loopt het leven even anders dan normaal. Hierdoor ga je misschien anders naar het leven kijken. Je gaat bijvoorbeeld dingen anders ervaren of waarderen. Dit kan soms lastig zijn, maar het biedt ook kansen. 

Lees meer

CS Vincent van Gogh
Paasblog

Wat hebben we een vreemd Paasfeest voor de boeg. Binnen blijven. Geen familiebezoek, al helemaal niet naar je ouders. Een nieuw woord kwam deze week op: de anderhalvemetereconomie.

Lees meer