Locatie Salland Kies wat bij jou past

Op Salland zitten ongeveer 570 leerlingen, die daar vmbo of mavo/havo volgen. Salland is een ondernemende en sportieve school waar veel te kiezen valt. Er is veel aandacht voor leerlingbegeleiding en de leerlingen krijgen tijd voor talentontwikkeling en bijzondere activiteiten.

WELKOM OP LOCATIE SALLAND!

Talentontwikkeling en bijzondere activiteiten

Op Salland valt veel te kiezen! Je krijg op onze school dankzij de 4 werelden van techniek, sport & gezondheid, kunst & cultuur, groen, duurzaamheid & voeding de kans om te ontdekken wat jij leuk vindt.

In Salland Loket 2020-2021 staat meer informatie over de dagelijkse gang van zaken op onze locatie. Nog vragen? Neem gerust contact met ons op of kom eens langs!

OVER SALLAND

Op Salland zitten ongeveer 625 leerlingen, die daar vmbo of mavo/havo volgen. Met een vmbo-diploma heb je toegang tot de verschillende niveaus binnen het mbo.

  Lees meer

ONDERWIJSAANBOD

Salland biedt een goede voorbereiding op het mbo en het havo. Ons onderwijs richt zich op het verwerven van kennis en inzicht en het aanleren van vaardigheden die aansluiten op de vervolgopleidingen.

  Lees meer

BEGELEIDING

Onze medewerkers hebben oog en oor voor de leerlingen en bieden een helpende hand; of het nu gaat om vakinhoudelijke begeleiding, studiekeuze of steun op sociaal- emotioneel gebied.

  Lees meer

OP SALLAND VALT VEEL TE KIEZEN

Doe wat bij jou past!

Iedereen is uniek. Misschien ben je heel goed in wiskunde en vind je Engels moeilijk. Grote kans dat dit voor een aantal klasgenoten precies andersom is. Daarom kun je bij ons keuzes maken in hoeveel tijd je nodig hebt voor een vak. Elk vak staat in jouw basisrooster. Daarnaast staan er een aantal keuzelessen ingeroosterd. Tijdens die lessen kan jij kiezen aan welk vak je meer tijd wilt besteden. Zo heb je voldoende tijd om extra te werken aan de moeilijkere vakken of kun je werken aan een vak waar je al goed in bent, maar nog beter in wilt worden.

CS Vincent van Gogh
Digitale Open Dagen

Een open dag op locatie is vanwege de coronamaatregelen dit jaar helaas niet mogelijk. Wij vinden het belangrijk dat je alsnog de sfeer kunt proeven op onze locaties Salland en Lariks. Tijdens onze digitale open dagen kan jij daarom kennis maken met docenten en leerlingen, een kijkje nemen in de school én al jouw vragen stellen. 

Lees meer

CS Vincent van Gogh
Blog Alice september 2020 Nazomerblues
Een goede start van het schooljaar is goud waard. Daarom  was ik in augustus wel vrolijk: de roosters waren op tijd klaar, de boeken goed uitgegeven. De nieuwe locatie aan de Leliestraat lag er fris bij en wat is er hard gewerkt in de zomervakantie aan de locatie Salland.


Lees meer

Locatie: Salland
Samen sterk!

Op 11 september hebben het Alfa-college en CS Vincent van Gogh locatie Salland gezamenlijk de huurovereenkomst voor het gebouw op het terrein van Salland ondertekend. De twee scholen bevinden zich na het tekenen van de huurovereenkomst op een steenworp afstand van elkaar. 

Lees meer