Het is zover! Je gaat de overstap maken van de basisschool naar de middelbare school. Wat een spannende tijd! Bij Vincent begrijpen we dit en daarom helpen we jou graag bij het kiezen van de school waar jij je thuis voelt. Om deze keuze wat makkelijker te maken organiseren we open dagen en meedraaiactiviteiten zodat je de sfeer bij ons alvast kunt proeven en alle vragen kunt stellen die je maar kunt bedenken.


Open Dag

Tijdens de open dag krijg je de kans om onze school écht te zien. Neem een kijkje in onze gebouwen, ontmoet leerlingen en docenten en maak kennis met de lessen en de vakken. 

Kijk onze online open dagen hier terug! 


Meedraaiactiviteiten

De meedraaiactiviteiten geven je de perfecte kans om alvast kennis te maken met lessen op de middelbare school. Met deze lessen kun je je alvast voorbereiden op de stap naar je volgende school. De middelbare school lijkt misschien nog ver weg, maar voor je het weet is het al zomervakantie! 

De meedraaiactiviteiten van dit jaar zijn inmiddels geweest, maar gelukkig staat de meeste informatie gewoon op onze website en op ons Youtube kanaal. Kijk hier bijvoorbeeld de online voorlichting van TTO terug! 


Jouw school, mijn school

Om het voor jou nog makkelijker te maken, kan kennismaken met onze school ook gewoon via jouw basisschool. Hiervoor organiseert Vincent samen met basisscholen in de omgeving het project 'jouw school, mijn school'.

Samen met je klas kom je in november of januari naar één van onze locaties, om kennis te maken met de verschillende vakken, docenten en het gebouw. Je bent samen met je klasgenoten van harte welkom!

Heb je nog vragen? Neem een kijkje op de website of neem contact op met één van onze basisschoolcoördinatoren.

LocatieSallandLariksVolta
Contactpersoonde heer B. Benjaminsde heer K. Bijlmevrouw G.J. Seubring

E-mailadres

b.benjamins@csvvg.eu
k.bijl@csvvg.eug.seubring@csvvg.eu

Telefoonnummer

0592-390290

0592-3902900593-522819


druk-_HOV5502.jpg