De keuze voor een middelbare school is een spannend moment en dat snappen we maar al te goed. Waar voel jij je thuis? Wat vind je leuk? Het is vooral heel belangrijk dat je een school kiest die bij jou past. Daarom is het fijn om, voordat je een keuze maakt, de sfeer te proeven en vragen te stellen.


Open Dag

De open dag is hét moment om dit te doen: maak kennis met de locaties, de docenten en de leerlingen. Je bent van harte welkom om samen met je ouders langs te komen tijdens onze open dagen. Wie weet is CS Vincent van Gogh wel de school voor jou!

De open dagen in 2020 hebben inmiddels al plaatsgevonden.

Heb je nog vragen? Neem een kijkje op de website of neem contact op met één van de basisschoolcoördinatoren.

LocatieSallandLariksCSG Beilen
Contactpersoonde heer B. Benjaminsde heer K. Bijlmevrouw G.J. Seubring

E-mailadres

b.benjamins@csvvg.euk.bijl@csvvg.eug.seubring@csvvg.eu

Telefoonnummer

0592-390290

0592-3902900593-522819

Jouw school, mijn school

Op CS Vincent van Gogh hebben we voor groep 8-leerlingen van basisscholen in de omgeving het project ‘jouw school, mijn school’. Dit is een samenwerking met verschillende basisscholen.

Hierbij kom je in november en januari met je klas één van de locaties om kennis te maken met de verschillende vakken, docenten en het gebouw. Je bent samen met je klasgenoten van harte welkom!

druk-_HOV5502.jpg

Meedraaiactiviteiten

In groep 8 begin je al vroeg met een eerste oriëntatie op de overstap naar het voortgezet onderwijs. Het lijkt nog ver weg, maar vóór 15 maart 2020 moet de aanmelding al plaatsvinden. 

Op de locaties Salland en Lariks zijn verschillende mogelijkheden voor  jou en je ouders om een meedraai- en voorlichtingsavond te bezoeken. De groep 8 leerlingen volgen dan dan een aantal proeflessen, terwijl de ouders voorlichting krijgen over de verschillende mogelijkheden op Vincent van Gogh.

De meedraaiactiviteiten in 2020 hebben plaatsgevonden in januari en februari 2020