De keuze voor een middelbare school is een spannend moment en dat snappen we maar al te goed. Waar voel jij je thuis? Wat vind je leuk? Het is vooral heel belangrijk dat je een school kiest die bij jou past. Daarom is het fijn om, voordat je een keuze maakt, de sfeer te proeven en vragen te stellen.


Open Dag

De open dag is hét moment om dit te doen: maak kennis met de locaties, de docenten en de leerlingen. Je bent van harte welkom om samen met je ouders langs te komen tijdens onze open dagen. Dit jaar is onze open dag in digitale vorm gegoten vanwege de coronamaatregelen. Alles is gewoon te volgen via je eigen telefoon of laptop. Maar maak je geen zorgen, onze docenten zitten klaar om al jouw vragen te beantwoorden én je en kijkje in de school te geven. Wie weet is CS Vincent van Gogh wel de school voor jou!

De open dag van locatie Salland was op 28 januari 2021.
De open dag van locatie Lariks was op 29 januari 2021.
De open dag van VO Beilen was op 3 februari 2021.

Meedraaiactiviteiten

In groep 8 begin je al vroeg met een eerste oriëntatie op de overstap naar het voortgezet onderwijs. Het lijkt nog ver weg, maar vóór 15 maart 2021 moet de aanmelding al plaatsvinden. 

Op de locaties Salland en Lariks zijn verschillende mogelijkheden voor  jou en je ouders om een meedraai- en voorlichtingsavond te bezoeken. De groep 8 leerlingen volgen dan een aantal proeflessen, terwijl de ouders voorlichting krijgen over de verschillende mogelijkheden op Vincent van Gogh.

De meedraai activiteiten in 2020-2021 vinden plaats op de volgende dagen:
In verband met nieuwe coronamaatregelen op school zijn er aanpassingen in het oorspronkelijke programma.

De volgende  activiteiten zijn (onder voorbehoud) gepland.

  • Op maandag 8 maart 18.30 uur is er een digitale voorlichtingsavond over de speciale havo/mavo klas die volgend jaar in het leven wordt geroepen voor de leerlingen waar het schooladvies twijfelt tussen TL/mavo of havo.
    De inschrijving hiervoor kan via bijgaand formulier.

  • Het is helaas nog niet toegestaan om een fysieke meedraaimiddag voor leerlingen groep 8 te organiseren. Deze kan helaas dus niet doorgaan.

  • Wenst u meer informatie neemt u dan contact op met één van onderstaande contactpersonen

Jouw school, mijn school

Op CS Vincent van Gogh hebben we voor groep 8-leerlingen van basisscholen in de omgeving het project ‘jouw school, mijn school’. Dit is een samenwerking met verschillende basisscholen.

Hierbij kom je in november en januari met je klas één van de locaties om kennis te maken met de verschillende vakken, docenten en het gebouw. Je bent samen met je klasgenoten van harte welkom!

Heb je nog vragen? Neem een kijkje op de website of neem contact op met één van de basisschoolcoördinatoren.

LocatieSallandLariksCSG Beilen/VO Beilen
Contactpersoonde heer B. Benjaminsde heer K. Bijlmevrouw G.J. Seubring

E-mailadres

b.benjamins@csvvg.euk.bijl@csvvg.eug.seubring@csvvg.eu

Telefoonnummer

0592-390290

0592-3902900593-522819


druk-_HOV5502.jpg