De keuze voor een middelbare school is een spannend moment en dat snappen we maar al te goed. Waar voel jij je thuis? Wat vind je leuk? Het is vooral heel belangrijk dat je een school kiest die bij jou past. Daarom is het fijn om, voordat je een keuze maakt, de sfeer te proeven en vragen te stellen.


Open Dag

De open dag is hét moment om dit te doen: maak kennis met de locaties, de docenten en de leerlingen. Je bent van harte welkom om samen met je ouders langs te komen tijdens onze open dagen. Wie weet is CS Vincent van Gogh wel de school voor jou!

De open dag van locatie Salland is op 28 januari 2021 van 16.00 tot 20.30 uur.
De open dag van locatie Lariks is op 29 januari 2021 van 16.00 tot 20.30 uur.
De open dag van VO Beilen is op 3 februari 2021.

Meedraaiactiviteiten

In groep 8 begin je al vroeg met een eerste oriëntatie op de overstap naar het voortgezet onderwijs. Het lijkt nog ver weg, maar vóór 15 maart 2021 moet de aanmelding al plaatsvinden. 

Op de locaties Salland en Lariks zijn verschillende mogelijkheden voor  jou en je ouders om een meedraai- en voorlichtingsavond te bezoeken. De groep 8 leerlingen volgen dan een aantal proeflessen, terwijl de ouders voorlichting krijgen over de verschillende mogelijkheden op Vincent van Gogh.

De meedraai activiteiten in 2020-2021 vinden plaats op de volgende dagen:
In verband met nieuwe coronamaatregelen op school zijn er aanpassingen in het oorspronkelijke programma.

  • De meedraai- en voorlichtingsavond voor leerwegondersteuning (lwoo) op woensdag 21 oktober 2020 heeft reeds plaats gevonden.
    Voor meer informatie kunt u contact opnemen met dhr. Benjamins.
  • De meedraaiavond op Salland en Lariks is op 9 november i.v.m. de situatie rondom Corona niet doorgegaan. Als alternatief bieden we op 8 december voor leerlingen de mogelijkheid een kijkje te komen nemen in school en aan een tweetal lesjes deel te nemen. De leerlingen kunnen deelnemen van 15.30 - 17.00 uur of van 17.30 - 19.00 uur. Aan de ouders vragen we of ze buiten willen wachten als ze hun zoon of dochter halen of brengen. U kunt uw kind uiterlijk tot maandag 7 december 12.00 uur opgeven via onderstaande linkjes.
    Opgave Salland            Opgave Lariks

  • Wenst u meer informatie neemt u dan contact op met één van onderstaande contactpersonen.
In januari en februari zijn deze avonden (onder voorbehoud) ook weer gepland. Inschrijfmogelijkheden hiervoor verschijnen in december:
   
  • Meedraai- en voorlichtingsavond over het onderwijs op de locatie Salland (vmbo en mavo/havo) en de locatie Lariks (havo/vwo) ook tweetalig op dinsdag 12 januari 2021 van 19.00- 21.00 uur.
  • Meedraai- en voorlichtingsavond over het onderwijs op de locatie Salland (vmbo en mavo/havo) en de locatie Lariks (havo/vwo) ook tweetalig op woensdag 10 februari 2021 van 19.00- 21.00 uur.

Jouw school, mijn school

Op CS Vincent van Gogh hebben we voor groep 8-leerlingen van basisscholen in de omgeving het project ‘jouw school, mijn school’. Dit is een samenwerking met verschillende basisscholen.

Hierbij kom je in november en januari met je klas één van de locaties om kennis te maken met de verschillende vakken, docenten en het gebouw. Je bent samen met je klasgenoten van harte welkom!

Heb je nog vragen? Neem een kijkje op de website of neem contact op met één van de basisschoolcoördinatoren.

LocatieSallandLariksCSG Beilen/VO Beilen
Contactpersoonde heer B. Benjaminsde heer K. Bijlmevrouw G.J. Seubring

E-mailadres

b.benjamins@csvvg.euk.bijl@csvvg.eug.seubring@csvvg.eu

Telefoonnummer

0592-390290

0592-3902900593-522819


druk-_HOV5502.jpg