Het is zover! Je gaat de overstap maken van de basisschool naar de middelbare school. Wat een spannende tijd! Bij Vincent begrijpen we dit en daarom helpen we jou graag bij het kiezen van de school waar jij je thuis voelt. Om deze keuze wat makkelijker te maken organiseren we open dagen en meedraaiactiviteiten zodat je de sfeer bij ons alvast kunt proeven en alle vragen kunt stellen die je maar kunt bedenken.


Open Dag

Tijdens de open dag krijg je de kans om onze school écht te zien. Neem een kijkje in onze gebouwen, ontmoet leerlingen en docenten en maak kennis met de lessen en de vakken. Samen met je ouders ben je van harte welkom!

Dit jaar is onze open dag online vanwege de coronamaatregelen. Maar wees niet bang, je kunt namelijk alles makkelijk volgen op je telefoon, tablet of laptop. Wij zitten voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Daarnaast kun je tijdens de open dag ook gewoon de school ontdekken, doordat dit digitaal voor jou is vastgelegd. We hopen je snel te zien, en wie weet tot volgend schooljaar!

De open dag van locatie Salland is op 27 januari 2022. Meld je hier aan! 
De open dag van locatie Lariks is op 28 januari 2022. Meld je hier aan!
De open dag van VOLTA Beilen is op 2 februari 2022.


Meedraaiactiviteiten

De meedraaiactiviteiten geven je de perfecte gelegenheid om alvast kennis te maken met lessen op de middelbare school. Met deze lessen kun je je alvast voorbereiden op de stap naar je volgende school. De middelbare school lijkt misschien nog ver weg, maar je aanmelding moet vóór 15 maart 2022 al verstuurd zijn.

Op de locaties Salland en Lariks zijn verschillende mogelijkheden voor jou en je ouders om mee te doen aan de meedraaiavonden. Tijdens deze avond krijg jij een aantal proeflessen, terwijl je ouders voorlichting krijgen over de verschillende mogelijkheden op Vincent. 

De data van de meedraai activiteiten in 2022 zijn: 

  • 11 januari 2022 van 19.00-21.00 uur op Salland en Lariks.
    Deze avond kan helaas niet doorgaan i.v.m. de huidige coronamaatregelen.
    Leerlingen die zich opgegeven ontvangen hierover persoonlijk bericht. We houden de ontwikkelingen in de gaten en kijken of er andere mogelijkheden zijn.
    Als er meer bekend is publiceren wij dat hier ook.

  • 09 februari 2022 van 19.00-21.00 uur op Salland en Lariks

Opgave voor de overige avonden worden later open gezet.

Jouw school, mijn school

Om het voor jou nog makkelijker te maken, kan kennismaken met onze school ook gewoon via jouw basisschool. Hiervoor organiseert Vincent samen met basisscholen in de omgeving het project 'jouw school, mijn school'.

Samen met je klas kom je in november of januari naar één van onze locaties, om kennis te maken met de verschillende vakken, docenten en het gebouw. Je bent samen met je klasgenoten van harte welkom!

Heb je nog vragen? Neem een kijkje op de website of neem contact op met één van onze basisschoolcoördinatoren.

LocatieSallandLariksVolta
Contactpersoonde heer B. Benjaminsde heer K. Bijlmevrouw G.J. Seubring

E-mailadres

b.benjamins@csvvg.eu
k.bijl@csvvg.eug.seubring@csvvg.eu

Telefoonnummer

0592-390290

0592-3902900593-522819


druk-_HOV5502.jpg