Als je op Lariks havo, atheneum of gymnasium gaat doen, kun je er ook voor kiezen om dat tweetalig te doen. Je volgt dan vanaf de brugklas ruim de helft van de lessen in het Engels. Hartstikke handig, want veel vervolgstudies zijn ook (deels) in het Engels en daarnaast is het één van de belangrijkste wereldtalen!


Jouw toekomst als wereldburger

Leren Leren en Leren Leven in een steeds internationalere wereld, dat is waar we je binnen het Tweetalig Onderwijs (TTO) op voorbereiden. Wanneer je je TTO havo of vwo afgerond hebt, spreek en schrijf je vloeiend Engels en heb je een enorme voorsprong op de universiteit of het hbo. Daarnaast heb je verschillende extra diploma’s en kun je je, door de aandacht die het TTO als internationale opleiding besteedt aan wereldburgerschap en persoonsontwikkeling, uitstekend redden in een internationale omgeving en in andere landen.

Maar het gaat bij het kiezen voor een school natuurlijk niet alleen om wat je er na 5 of 6 jaar mee kunt. De tijd op school en wat je daar leert en meemaakt, moet ook leuk en uitdagend zijn, en dan ben je bij het TTO aan het juiste adres! TTO daagt je uit doordat je minstens de helft van de lessen in het Engels krijgt en je extra vakken volgt zoals Global Perspectives en IGCSE of International A-Level English. Maar het is ook heel erg leuk door alle extra activiteiten die we je met je gaan ondernemen, zoals uitwisselingen, studiereizen, toneel, sport, Model United Nations en nog veel meer!

Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel de andere pagina’s en kom kijken op de open dag of bij de meedraai-avonden of Jouw School, Mijn School. Natuurlijk kun je voor meer informatie ook terecht bij de TTO-coördinatoren, dhr. E.R. Meek (mee@csvvg.eu) en mevr. C.P. de Jong (jgd@csvvg.eu).

We hope to see you at TTO! 


TTO.jpg

3388.jpg    NFTTO_Logo-RGB-Dia.jpg