Op de CSG Beilen volgen bijna 380 leerlingen onderwijs in het vmbo, havo of vwo. Er is veel aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van onze leerlingen. Wij kijken naar de verschillen tussen de leerlingen en geven elke leerling de mogelijkheid uit te blinken op zijn of haar eigen niveau.


Voel je thuis

Wij zijn er trots op om jullie te verwelkomen op CSG Beilen. Een school waar je je snel thuis voelt en waar je kan zijn wie je bent. Zowel onze leerlingen als onze collega’s gaan iedere dag met veel plezier samen aan de slag om te leren leren en te leren leven. Dat doen we met elkaar want een leuke school, die maken we samen!

Nieuw schoolgebouw

Samen met het Dr. Nassaucollege in Beilen gaat de CSG Beilen, vanaf augustus 2021, lesgeven in een nieuw schoolgebouw. We beginnen daarom in het schooljaar 2020-2021 alvast met de samenwerking.

De leerlingen van onze beide scholen krijgen samen les, in een apart gebouw in Beilen. In 2021 stappen we dan over naar het mooie nieuwe gebouw aan De Omloop.

De onderwijsrichtingen blijven zoals we die al kennen in Beilen. Vwo en havo kun je bij ons volgen t/m leerjaar 3. De theoretische leerweg kun je bij ons afsluiten en voor de leerlingen van de basis- en kaderberoepsgerichte leerweg hebben we het profiel Zorg & Welzijn. Daarnaast werken we voor deze leerwegen nog aan een technisch profiel.

locatie_beilen.png