Soms heb je naast de begeleiding van vakdocenten in de les, wat extra hulp en begeleiding nodig op school. Heel begrijpelijk natuurlijk en wij zorgen ervoor dat je de begeleiding krijgt die je nodig hebt om je prettig te voelen. Heb je extra hulp en begeleiding nodig? Bespreek het met je mentor/coach. Jouw mentor of coach kan je ondersteunen maar hij/zij kan eventueel ook een beroep doen op het zorgteam. Het zorgteam zal kijken wat voor hulp je nodig hebt om het beste uit jezelf te kunnen halen. Natuurlijk doen we dit in overleg met jou en je ouders.

Zorgadviesteam

Heb jij extra hulp en begeleiding nodig? Maak je geen zorgen. Bespreek het met je mentor/coach. Jouw mentor of coach kan dan eventueel een beroep doen op het zorgteam. Het zorgteam zal kijken wat voor hulp je nodig hebt om het beste uit jezelf te kunnen halen. Natuurlijk doen we dit in overleg met jou, zodat je de hulp of begeleiding krijgt die bij je past en jij goed in je vel zit. 

druk-_HOV5558.jpg

Dyslexie en Dyscalculie

Als dyslexie of dyscalculie door een deskundige bij jou is vastgesteld, ontvang je een dyslexiepaspoort met daarin de faciliteiten waar jij gebruik van kan maken. Zo kunnen we hier rekening mee houden tijdens lessen en toetsen en kan jij op je eigen tempo werken.