CSG Beilen Aandacht voor ontwikkeling

Op de CSG Beilen volgen bijna 380 leerlingen onderwijs in het vmbo, havo of vwo. Er is veel aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van onze leerlingen. Wij kijken naar de verschillen tussen de leerlingen en geven elke leerling de mogelijkheid uit te blinken op zijn eigen niveau.

WELKOM OP CSG BEILEN!

Talentontwikkeling en bijzondere activiteiten

Wij zijn er trots op om jullie te verwelkomen op CSG Beilen. Een school waar je je snel thuisvoelt en waar je kan zijn wie je bent. Zowel onze leerlingen als onze collega’s gaan iedere dag met veel plezier samen aan de slag om te leren leren en te leren leven. Dat doen we met elkaar want een leuke school, die maken we samen! In CSG Beilen Prisma staat meer informatie over de dagelijkse gang van zaken op onze locatie. Nog vragen? Neem gerust contact met ons op of kom eens langs!

Aanmelden informatieavond en doe-ochtend Volta


Via deze link kunt u zich aanmelden voor onze digitale informatieavond voor ouders op 18 november en voor de doe-ochtend voor leerlingen uit groep 8 op 28 november.

Vul formulier in

OVER CSG BEILEN

Op de locatie CSG Beilen volgen bijna 380 leerlingen onderwijs in het vmbo, havo of vwo. Er is veel aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van onze leerlingen.

  Lees meer

ONDERWIJSAANBOD

Naast kennisoverdracht biedt de school de leerlingen begeleiding op weg naar maatschappelijke participatie. Door zelf ervaringen op te doen, ontwikkelen leerlingen zich. Het team van locatie Beilen draagt hier graag aan bij.

  Lees meer

BEGELEIDING

Wij geven extra begeleiding aan leerlingen die dat nodig hebben. Het is belangrijk dat leerlingen zich bij ons thuis voelen en dat ze prestaties leveren die bij hen passen. Op school behandelen we elkaar met respect en hebben we zorg voor de omgeving maar vooral ook voor elkaar.

  Lees meer

AANDACHT EN ONTWIKKELING

Je wordt gezien en gehoord

We vinden het heel belangrijk dat jij je op onze school thuis voelt. Dat er naar je geluisterd wordt en dat we zien hoe het met je gaat. We zijn een plek waar leerlingen en docenten elkaar kennen en elkaar makkelijk weten te vinden. Dit geldt trouwens ook voor je ouders: we hebben als school veel contact met jou en je ouders om er samen voor te zorgen dat je een mooie en succesvolle schooltijd hebt. Er is op onze school aandacht voor jou. In de lessen, maar ook daarbuiten. 

Locatie: CSG Beilen
Teun van Roy nieuwe directeur Volta Beilen

Teun van Roy wordt per 1 april 2021 de nieuwe directeur van Volta Beilen. Hij volgt Eline de Jong (Dr. Nassau College) en Rolf Albring (CS Vincent van Gogh) op die samen leiding gaven aan de totstandkoming van de samenwerkingsschool in Beilen.

Lees meer

Locatie: CSG Beilen
Volta Beilen is op zoek naar een directeur

Twee schoolbesturen in de regio Assen – Midden-Drenthe; het Dr. Nassau College en CS Vincent van Gogh hebben de handen ineengeslagen. Zij hebben samen een nieuwe school gestart en zijn nu op zoek naar een directeur voor Volta Beilen. 


Lees meer

CS Vincent van Gogh
Blog Alice september 2020 Nazomerblues
Een goede start van het schooljaar is goud waard. Daarom  was ik in augustus wel vrolijk: de roosters waren op tijd klaar, de boeken goed uitgegeven. De nieuwe locatie aan de Leliestraat lag er fris bij en wat is er hard gewerkt in de zomervakantie aan de locatie Salland.


Lees meer