CSG Beilen Aandacht voor ontwikkeling

Op de CSG Beilen volgen bijna 380 leerlingen onderwijs in het vmbo, havo of vwo. Er is veel aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van onze leerlingen. Wij kijken naar de verschillen tussen de leerlingen en geven elke leerling de mogelijkheid uit te blinken op zijn eigen niveau.

WELKOM OP CSG BEILEN!

Talentontwikkeling en bijzondere activiteiten

Wij zijn er trots op om jullie te verwelkomen op CSG Beilen. Een school waar je je snel thuisvoelt en waar je kan zijn wie je bent. Zowel onze leerlingen als onze collega’s gaan iedere dag met veel plezier samen aan de slag om te leren leren en te leren leven. Dat doen we met elkaar want een leuke school, die maken we samen! In CSG Beilen Prisma staat meer informatie over de dagelijkse gang van zaken op onze locatie. Nog vragen? Neem gerust contact met ons op of kom eens langs!

OVER CSG BEILEN

Op de locatie CSG Beilen volgen bijna 380 leerlingen onderwijs in het vmbo, havo of vwo. Er is veel aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van onze leerlingen.

  Lees meer

ONDERWIJSAANBOD

Naast kennisoverdracht biedt de school de leerlingen begeleiding op weg naar maatschappelijke participatie. Door zelf ervaringen op te doen, ontwikkelen leerlingen zich. Het team van locatie Beilen draagt hier graag aan bij.

  Lees meer

BEGELEIDING

Wij geven extra begeleiding aan leerlingen die dat nodig hebben. Het is belangrijk dat leerlingen zich bij ons thuis voelen en dat ze prestaties leveren die bij hen passen. Op school behandelen we elkaar met respect en hebben we zorg voor de omgeving maar vooral ook voor elkaar.

  Lees meer

AANDACHT EN ONTWIKKELING

Je wordt gezien en gehoord

We vinden het heel belangrijk dat jij je op onze school thuis voelt. Dat er naar je geluisterd wordt en dat we zien hoe het met je gaat. We zijn een plek waar leerlingen en docenten elkaar kennen en elkaar makkelijk weten te vinden. Dit geldt trouwens ook voor je ouders: we hebben als school veel contact met jou en je ouders om er samen voor te zorgen dat je een mooie en succesvolle schooltijd hebt. Er is op onze school aandacht voor jou. In de lessen, maar ook daarbuiten. 

CS Vincent van Gogh
Blog Alice juni 2020
Het is bijna voorbij. Het schooljaar? Ja dat ook, maar ik bedoel hier de extreme coronamaatregelen. Tenzij er een nieuwe uitbraak komt natuurlijk… Vanaf 12 maart werken we intensief onder het juk van het levensbedreigende virus.

Lees meer

Locatie: CSG Beilen
Twee scholen worden één

Vandaag (24 juni 2020) zijn de eerste palen van het nieuwe schoolgebouw in Beilen in de grond geslagen. CSG Beilen en Dr. Nassau College Beilen zullen hier vanaf volgend jaar samen les gaan geven. Naast dat het een historisch moment was, was het ook gewoon erg gezellig!

Lees meer

CS Vincent van Gogh
Inleveren schoolboeken

Het inleveren van de schoolboeken aan het einde van het jaar, vlak voor de zomervakantie, gebeurt volgens een planning. De planning voor 2020 kan je in dit nieuwsbericht vinden. 


Lees meer