CSG Beilen Aandacht voor ontwikkeling

Op de CSG Beilen volgen bijna 380 leerlingen onderwijs in het vmbo, havo of vwo. Er is veel aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van onze leerlingen. Wij kijken naar de verschillen tussen de leerlingen en geven elke leerling de mogelijkheid uit te blinken op zijn eigen niveau.

WELKOM OP CSG BEILEN!

Talentontwikkeling en bijzondere activiteiten

Wij zijn er trots op om jullie te verwelkomen op CSG Beilen. Een school waar je je snel thuisvoelt en waar je kan zijn wie je bent. Zowel onze leerlingen als onze collega’s gaan iedere dag met veel plezier samen aan de slag om te leren leren en te leren leven. Dat doen we met elkaar want een leuke school, die maken we samen! In de schoolgids VOLTA/CSG Beilen staat meer informatie over de dagelijkse gang van zaken op onze locatie. Nog vragen? Neem gerust contact met ons op of kom eens langs!

OVER CSG BEILEN

Op de locatie CSG Beilen volgen bijna 380 leerlingen onderwijs in het vmbo, havo of vwo. Er is veel aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van onze leerlingen.

  Lees meer

ONDERWIJSAANBOD

Naast kennisoverdracht biedt de school de leerlingen begeleiding op weg naar maatschappelijke participatie. Door zelf ervaringen op te doen, ontwikkelen leerlingen zich. Het team van locatie Beilen draagt hier graag aan bij.

  Lees meer

BEGELEIDING

Wij geven extra begeleiding aan leerlingen die dat nodig hebben. Het is belangrijk dat leerlingen zich bij ons thuis voelen en dat ze prestaties leveren die bij hen passen. Op school behandelen we elkaar met respect en hebben we zorg voor de omgeving maar vooral ook voor elkaar.

  Lees meer

AANDACHT EN ONTWIKKELING

Je wordt gezien en gehoord

We vinden het heel belangrijk dat jij je op onze school thuis voelt. Dat er naar je geluisterd wordt en dat we zien hoe het met je gaat. We zijn een plek waar leerlingen en docenten elkaar kennen en elkaar makkelijk weten te vinden. Dit geldt trouwens ook voor je ouders: we hebben als school veel contact met jou en je ouders om er samen voor te zorgen dat je een mooie en succesvolle schooltijd hebt. Er is op onze school aandacht voor jou. In de lessen, maar ook daarbuiten. 

Aanmelden

U kunt uw kind voor leerjaar 1 en 2 aanmelden via het aanmeldportaal van Volta Beilen.

CS Vincent van Gogh
Inleveren schoolboeken 2021

Het inleveren van de schoolboeken aan het einde van het jaar, vlak voor de zomervakantie, gebeurt volgens een planning. De planning voor 2021 kan je hieronder vinden.

Lees meer

Locatie: CSG Beilen
Directeur Volta Teun van Roy voelt zich een bevoorrecht mens

Teun van Roy voelt zich een bevoorrecht mens. De 43-jarige inwoner van Harkstede is sinds zijn verjaardag, 1 april jongstleden, de nieuwe directeur van Volta in Beilen. ‘Ik mag aan de slag om van twee scholen één te maken, met een nieuw onderwijsconcept dat me enorm aanspreekt en in een gloednieuw gebouw.’

Lees meer