Voorlichtingsavond en doe-avond Lariks en Salland 13 november

In groep 8 beginnen we al vroeg met een eerste oriëntatie op de overstap naar het voortgezet onderwijs. Het lijkt nog ver weg, maar vóór 15 maart 2020 moet de aanmelding al plaatsvinden. Er zijn veel keuzemogelijkheden voor vervolgopleidingen en in Assen hebben we dit jaar afgesproken dat de ouders ontvangen worden op het voortgezet onderwijs.

Op de locaties Salland en Lariks zijn verschillende mogelijkheden voor ouders en leerlingen van groep 8 om een meedraai- en voorlichtingsavond te bezoeken. Hierbij kunnen de leerlingen meedraaien met een aantal proeflessen en is er voor de ouder/verzorger een centrale voorlichting over alle verschillende mogelijkheden op CS Vincent van Gogh.
In het schooljaar 2019-2020 staan de volgende data gepland.

- woensdag 13 november Salland en Lariks
- donderdag 16 januari Salland en Lariks
- maandag 10 februari Lariks
- woensdag 12 februari Salland
Deze avond start 19.00 uur en is dus nadrukkelijk bedoeld voor ouders/verzorgers én leerlingen. Kijkt u ook eens op onze pagina voor de Nieuwe leerling

In het formulier hieronder kunt u zich aanmelden voor de eerste avond op 13 november.
Let op: na verzending van het formulier ontvangt u een verzendbevestiging op het scherm, u ontvangt dus geen bevestiging per mail.  Indien u werkt op een mobiel apparaat kiest u dan voor de desktopversie van onze website om problemen te voorkomen.

Aanmeldformulier 13 november