Meedraaimiddag Lariks en Salland 23 januari 2019

Minimaliseren

Om leerlingen te laten ervaren hoe het er in de dagelijkse praktijk aan toe gaat op de middelbare school, organiseren we op woensdag 23 januari een meedraaimiddag waarbij de leerlingen een aantal voorbeeldlessen volgen. Leerlingen van groep 8 die nog niet meegedaan hebben met Jouw school, mijn school zijn van harte welkom. Het programma duurt van 14.30 uur tot 16.00 uur.

Leerlingen die de meedraaimiddag willen bijwonen, kunnen zich via onderstaand formulier opgeven. De leerling kan daarbij aangeven op welke locatie hij dan wil komen kijken. Leerlingen kunnen op Salland terecht voor vmbo en mavo/havo en op Lariks voor havo/vwo. Voor de proeflessen op Lariks is het belangrijk om te weten of de leerling belangstelling heeft voor tweetalig onderwijs (tto) en/of Gymnasium.

Ouders die tijdens de meedraaimiddag informatie over school willen ontvangen kunnen dat in het formulier aangeven. Als de leerlingen lessen volgen worden die ouders in een lokaal uitgenodigd om informatie over de school te ontvangen en vragen te stellen.
Let op: na verzending van het formulier ontvangt u een verzendbevestiging op het scherm, u ontvangt dus geen bevestiging per mail. Indien u werkt op een mobiel apparaat kiest u dan voor de desktopversie van onze website om problemen te voorkomen.

Dit schooljaar zijn de open dagen van Salland en Lariks op verschillende data:
Lariks: vrijdag 01 februari 2019 van 16.00-20.30 uur
Salland: woensdag 06 februari 2019 van 16.00-20.30 uur

Leerlingen van de basisschool zijn dan met hun ouders van harte welkom om een kijkje te nemen. Op deze dagen krijgt de leerling een goed beeld van onze school.

Aanmeldformulier meedraaimiddag 23 januari 2019

Minimaliseren